slemmi & sanera

ALOHA!

egentligen borde jag sova, jobbar imorn! men vad gör man inte för sina vänner som behöver muntras upp?! :) ikväll har jag ätit middag hos katti med emmi! sen joina marie , ozzy var med också!

det är inte under press jag skriver detta! vad ska man välja då under ämnet "våra gamla äventyr" finns mycket .. ?

det var en gång en sanera & en slemmi. som en sommar (2008) trodde att allt handlade om att supa & få ner så mycket alkohol i kroppen som möjligt , medvetande! dom gjorde allt för att ha kul, tex. en av dom tvingade ena att dricka trots att den andra hade spytt hela dagen pga magsjuka & bakis. för hon ville festa. & den andra ställde upp! och så drack dom. och gick på fester & efter fester! sommaren = bara ben & korta klänningar. det tog sanera & slemmiallvar! ojoj. det var en gång en balkong. och så dessa tjejer. & några killar. & som vanligt maaaaaaaaaaaassssssssa alkohol. det slutade med att en av sanera & slemmi antog ett vad & helt plötsligt var naken.. hahahahahah. tider mina vänner, tider. vi får inte glömma norrköping. eller om det var nyköping! hahah. 4 killar & 2 tjejer.. haha. alkohol. och ingen mat , ingen dusch.. ingen toa! = kul som satan.. ännu roligare på tåget var det! en geting & 2 hysteriska tjejer.. & en vagn fyllda med irriterande människor efter allt skrikande..

det tar vi igen imorn, slemmi! nu måste sanera:n sova! :)



/ sanera


Kommentarer
Postat av: Gallanbrallan

HAHAHAHAHHAHA... balkongen!!.... men getingen var fan bäst! BÅDA getingarna (bordet och tåget),..,.... HAHAHAHHAHAHA! :D:D :D meeeee like!!!!!!!!!!! <3

2010-02-13 @ 00:32:16
URL: http://gallanbrallan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0