olycka

Typ bara legat på soffan hela dagen & Kollat på glee & myst med Albin.. 

Idag hände första olyckan med blod.. Imorse ramlade han framåt på ansiktet med nappen liggandes där han ramlade .. Tar upp han & det är helt tyst.. Sen kommer gallskriket.. Sen ser jag blod på hans kind typ.. Och sen bara rinner det blod från munnen :'( springer in till Micke som sov, han blev livrädd.. Stackarn.. 
Blödde som tusan ur munnen, såg så läskigt ut när min lilla prins hade fullt med blod i mungiporna :( .. Han grät, jag grät.. 
Sen blev det bättre. Såg sen att det är "flärpen" på överlöppen som typ har delats sig :/.. Hoppas det läker nu bara.. 
När sådant händer känner jag bara att jag vill dö. Jag blir så rädd så jag vågar knappt titta efter.. :( tänk att han kommer slå sig säkert så mycket genom åren :( 

Som sagt så har det ej hänt så mycket idag. Åkte med Anna & Kenny & skulle byta Annas fjälleäven ryggsäck hon fick av mig & Fisi.. :) måste till ännu en affär.. 

KOllar klockan i Thailand ofta enligt Micke tydligen.. Haha 
Jag: nu är klockan 5.30 i Bangkok!!!
Micke: hahaa du kollar typ en gång i halvtimmen?! 

Hehe.. Har haft en sån oro känsla i magen.. Inte att något ska hända , utan att det är för att tanken på att jag inte kommer träffa min syster på 4 månader börja sjunka in tror jag.. Försöker "lura" mig själv att vi kanske lyckas få ihop pengar till en resa, fast jg vet att det är mer än omöjligt.. Det gör bara så ont.. Tänker hela tiden på vad dom gör osv.. Hur jag önskade art jag fick uppleva det med dom också.. 

Men sen tittar jag på Albin & då blir allt bra igen.. 
Mammas prins. Han är för go. Jag älskar den lilla killen så det gör oooont..!

Hoppas på den magkänslan har försvunnit imorn.. Men tror att den alltid kommer ligga där någonstans.. Kunde hon inte ha valt ett ställe som INTE låg på andra sidan jordklotet?! Fisi?! 

Inga tårar idag. Tills nu. Försöker också intala mig att jag inte gillar henne så mycket så det gör inget att hon är borta hahahahahahahahahaha. Jag gillar ju henne inte, jag ÄLSKAR henne. 
Fan nu vet jag Inte vad jag babblar om! 

Nu ska jag söka valebat i mina drömmar! Godnatt! 


/ storasyster som saknar lillasyster 




Kommentarer
Postat av: fisi

Jaaa vore underbart om ni också var här!!!!!!! Saknar er jätte mycket :( älskar er!!!! Stackars min bebis <3 Pussa honom från mooooooostaaaar :)

2014-01-06 @ 18:03:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0