min LILLA bebis

jag är en känslig kvinna. haha. men sen jag fick barn gråter jag för allt... får ångest för det mesta..
 
- jag gråter när jag rensade ut Albins 50-56 kläder. haha mamma tvingade mig att rensa när han var FYRA månader...... hahaha. 
drar mig för att börja rensa ut strl 62 i vissa kläder..
 
- när Albin var typ 2-3 månader så tog vi bort mjukliften. det var ångest & jag hade nog aldrig gjort det då om inte svärmor/ farmor uppmanade mig till det. 
 
- jag älskar sittdelen, MEN jag tänker hela tiden att den bara är på "test" nu, vi byter till liggdelen igen. vi har kvar liggdelen i lägenheten för att ibland sover Albin i vagnen om nätterna & då tycker micke att det är läskigt med sittdelen.
 
- ska snart ta steget att ta bort flaskan på morgonen & ge en hel portion gröt istället. 
 
- detta är ÅNGEST * 100000= Albin har inte velat amma på natten nu på några nätter. & det är ju enda gången som jag ammar han nuförtiden. & jag är inte alls beredd att sluta med det, men som med allt annat så är det inte jag som bestämmer, utan Albin. Så det känns riktigt jobbigt. plus att det är så skönt att bara lägga han vid tutten så somnar han. och sen är det så JÄVLA mysigt.. så mysigt att jag inatt tänker tvinga han att amma. japp. kanske. åååh.
 
Albin utvecklas ju ganska mycket om man säger så;
 
- han upptäckte sina fötter för ca 3 veckor sen. sen dess så ligger han dubbelvikt nästan hela dagarna & driver mamman till vansinne genom att dra av strumporna..
 
- han har ett nytt ljud.. haha det är så sött. & det är liksom lite "äldre-bebis-läte". gagagagga ttypp. inte riktigt kanske.
 
 
- han har rullat över till mage själv en gång. men han tycker det är läskigt. däremot ligger han på sidan hela tiden & tar spjärn med benen. så det är på g?! 
 
- han har även rullat från mage till rygg! lite lättare..
 
- han sparkar så mycket på babygymmet att bågarna som djuren hänger i , så att dom åker ner.. 
 
- han drar ut nappen & "tuggar" på sidan av nappen. därför kan vi ej använda "mam napparna" för dom fastanar lätt i munnen :O 
 
- han "sätter sig" om han får komma upp lite.. 
 
 
sen är det tuuuuuuuusen saker till.. men det jag kom på nuuuuuuuuuu..
 
min LILLA bebis börjar bli stoooooooooor!!!!!!!!!! åh snart är han 18 ..... bebisssssssss <3 
han är iallafall VÄRLDENS finaste bebis & det bästa jag har. 
 
 
vrida sig...
 
/ sanera 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0