Rip söderstadion 1967-2013 <3

Är heeelt slut.. Både fysiskt & psykiskt. Kanske mest psykiskt, är helt tom. Känns så svårt att förstå att idag var sista matchen NÅGONSIN på vårt älskade söderstadion.. ÅH vad det inte går att förklara dessa känslor.

Denna sorgedag kunde iallafall inte ha varit bättre. Pappa & Peppe kom & hämtade upp mig & Albin så åkte vi till söderstadion för att få ta bilder osv., känna söderstadion på djupet en sista gång, sista andningen liksom.

Morfar är så stolt över sin lilla Albin, haha det är verkligen sonen han aldrig fick ;) vi la honom på mittcirkeln & tog kort med en halsduk, haha då kom det hur många som helst som också ville ta kort på han.. När jag tar upp han är han helt blöt., då kom pappa på Att dom har hällt massa öl där.. Hehe. Var bara att byta byxor!

Rosa hörselkopor föll inte morfar i smaken, blev ett jävla liv! Haha.,
Pappa: han kommer få men för livet!
Jag: han kommer inte minnas det..
Pappa: men jag kommer berätta det för honom!

Haha men det gick bra ändå :)

Det är nog Inte en enda person på söder som har missat att pappa har blivit morfar åt lille albin & att det är hans första & sista match, stoltare än stoltast <3


Sen gick jag, Peppe & pappa & Albin & åt på pizza hut.. Bajare överallt, alla uteserveringar på medis var det endast grönt & vitt. Precis som det ska vara. Old school foto tog dom också, på dom äldre herrarna ;)

Åkte hem & ammade & sen tillbaka med Fisi & Albin till söderstadion en sista, sista gång.. Det var grym stämning, men det går väl Inte annat med Sveriges största & bästa klack.. <3

Albin var så duktig & sov nästan hela matchen hos mig, hade han i bärselen för första gången, mys! När dom brände av en massa bengaler så gick jag över till södra för att inte få alla rök på oss. Tur att vi stod på västra & Inge satt på norra sitt.. Då hade nog min lilla skrutt fått astma senare..

Rysningar genom hela kroppen när "just idag är jag stark" sjöngs en sista gång på SÖS.
När Kennedy gör 1-1 så kunde jag längre inte hålla emot tårarna, tro mig jag försökte.. Men då insåg jag liksom hur länge vi har hängt där allihopa , 2001 & Kennedy var med .. Nä så då forsade tårarna .. Ingen märkte när domaren blåste av.. Tyvärr inga tre välbehövliga poäng, utan det blev 1-1.. Är förvånad stt matchen fick spelas klart, trodde att planen skulle stormas tidigare..

Sen gick vi alla ut på plan & sa hejdå en sista gång..

Stötta på Alexander Skarsgård! Full som en kastrull,, vi skulle ta kort med han & Albin.. Pappa :neeeej han får Inge hålla o mitt barnbarn ..
Haha. Nej det fick han såklart inte.. När vi kom fram sa han åh herre nej oj.. Haha han var nog lite rädd stt han skulle få hålla!!


Det var en känslofylld dag. Vissa människor förstår inte detta, men det är inget man kan förstå heller.. Något man bara kan uppleva. Men såklart, en plats man har gått till i 23 år, helt plötsligt ska man Inte det..

Nu börjar ett sorgearbete, så mycket minnen.. Både bra & dåliga. Man har upplevt allt där.. Glad, ledsen , arg, trött, tom, hat, kärlek , hopplöshet osv..

Jag kan fortsätta i 100 år! Men jag är som sagt så trött & ska passa på & sova nu när lillgrodan sover här brevid mig! <3

Rip söderstadion, 1967- 23/6 2013 <3 (kunde du fått bli iallafall 50 år..?)

/ sanera


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0