Onsdag

Godmorgon!

Klockan är här 9,40 nu & jag vaknade nyss.. Igår natt var enda natten hittills jag Sov utan att vakna, jag låg tydligen & snarkade men sen hade jag sagt "mamma, ställ klockorna så vi komme upp imorn" & då tänkte Mams att jag sov, så konstigt att jag pratar.. Men hon vände sig om & jag tittade på henne & då tänkte hon aja det var väl Anna som snarkade , 2 SEK senare sover jag & snarka igen.. Hahah har inget minne av detta, men hänt flera ggr med Micke också..

Inatt vaknade jag flera ggr & vid 6 kunde jag ej somna om på en gång, haha Anna vaknade till också.. Hon "buuuu!!! Haha nu blev du rädd va?!" Sen fick hon krypa upp här mellan mig & mamma..

Igår var vi & såg big buddah, monkey show & red elefant.. Fast jag skippade ridningen! När vi var på monkey show så frågade ena killen mig om jag var hör med mina systrar.. Jag: haha *pekar på anna* hon r min syster, *pekar på mamma* hon är min mamma, snart mormor!" Han kunde inte fatta det , så alla stod och kolla på mamma & visade med händerna att hon inte hade några rynkor & han var helt säker på att hon var 30 .. Mamma var nöjd :)
Han själv såg ut som 22-23 men var 32!

Alla klappade magen & alla här frågar är det "en flicka eller pojke?" , helt säkra på att jag vet.. Men icke, alla här verkar ta reda på det.. Och alla som jag pratar med här tror att det är en liten grabb!

Dom tycker inte att det är konstigt att jag ska ha barn, men konstigt att mamma ska bli mormor haha..

Men hur som så var ju aporna världens gulligaste, MEN det gör ju ont att stödja sånt. Dom verkade ha det bra, men å andra sidan så är fångenskap för ett vild gör aldrig bra. Så det var lite ångest för mig & mamma. Men Anna ville så gärna..

Dom tyckte iallafall att ridning av elefant i 5e månaden inte var så bra.. Och jag har ju redan gjort det så hoppade det :) mamma & Anna tyckte det var as häftigt iallafall! Sen fick vi träffa liten elefant :)

Sedan bar det av till big buddah, som ligger högst upp på bergen.. Och vägarna var ganska bra förutom att man studsa omkring & jag tror flubber verkligen åkte omkring som flubber i magen!

Väl uppe så var det jättefin utsikt & coolt att se! Vi blev även välsignade av munkarna & han välsignade även min mage & sa att mitt barn & jag ska få "happy long live" åh :)

Haha igår innan utflykten skulle vi kolla lite runt här, var as varmt och Anna började. Tycka det var jobbigt att gå. Hon hittade en bänk & satte sig & såg helt slut & jättevarm ut & säger " jag fattar inte hur mamma kan utsätta mig för det här!"

HAHAHAHAHA... Vi tog henne snabbt som fan till restaurangen brevid & hällde i henne vatten & glass :).
Nu ska jag rycka upp mina törnrosor! Vi funderar på att dra till kamala Beach & bo dör resten av tiden, jättemysigt här men väldigt långt från stranden, måste ta ta taxi varje gång.. Ååh vi vet ej hur vi gör!

Så med andra ord vet jag ej när jag har internet nästa gång!
Men vi lever och hsr det bra här! Vill inte hem, hihi!

För övrigt är det 99 dagar kvar tills lilla flubber är beräknad!!

/ sanera


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0