En trevlig varlborg

Blev ju inte alls någon vila.. Tvärtom.

Ringde förlossningen & berättade att jag läckte som en senil tant.. Fick en tid hos specialist mödravården på huddinge. Jag & mickey åkte dit & fick komma in på en gång & så var det en gullig bm som tog hand om oss & tog ctg ..
Blev lite orolig när flubbers hjärtslag låg på 180 ett tag, men det ändrar sig hela tiden..

Hade 2 sammandragningar på 10 min.. Allt såg bra ut, sen fick vi träffa doktorn , också gick det väldigt snabbt..

Doktorn skulle göra en gynundersökning på mig, samtidigt som en bm "ruckade" på magen.. Det visade inget omslag på att det skulle vara fostervatten, men hon sa att fet inte alltid gör det & att det måste vara fostervatten eftersom det kommer så mkt.. I & med att man tror att det var fostervatten så kan man ej ha gel på redskapen , så det gjorde ont! Och heller kunde hon ej känns på livmodertappen pga infektionrisken..

När hon undersökte & bm "ruckade" magen så känner jag hur det börjar läcka som fan.. "Ursäkta men jag hehe eeeeh läcker mycket nu.." Sa jag.. Haha skämdes! Men hon sa att det är ingen fara & det var en rejäl pöl..
Det var för att flubber har legat med huvudet neråt ganska länge så flubber ligger som en kork för fostervattnet så därför rann det massa när dom flyttade bebbe..

Men iallafall så sa doktorn att hon skulle kolla med sin kollega , så kommer hon in med papper i handen & säger "du kommer bli igångsatt imorn för det är fostervatten trots att det ej ger utslag.. Om inte värkarna går igång inatt.. "
Jag höll på att svimma nästan haha.. Från att inte veta riktigt vad det var, vad som händer till att imorn ska det hända grejer..

Det är för att inom 48 timmar efter vattenavgång vill man sätta igång förlossningen pga infektionsrisken..

Dom var jättebra där & förklarade allt & hon sa att det är så bra att jag ringt till förlossningen.

Tänk om jag ej gjort det.. Hm..

Det är tusen tankar i mitt huvud, jag är skit irriterad för jag har så jävla ont i ryggen & är så trött & stressad. Försökt göra iordning här också, men det är som det är ..

Pappa kom förbi & åt middag, mys! Sen gock jag & Micke till brasan här vid oss , mamma, mormor , Anna & Kenny kom dit också! Vi var ej där länge , trött & ont.. Men det var mys iallafall! :) tog en långdusch, skönt! Man får tyvärr ej bada när vattnet har gått.. Eller ligga.. Vilken tur för Micke då haha..

Micke har hela tiden sagt att bebis kommer innan denna vecka (han sa det efter slemproppen..) & att han trodde att det skulle bli ett majbarn! Han verkar ha rätt! :)

Imorn ska jag ringa till förlossningen & få en tid för igångsättningen.

Nu ska jag sova! Försöka.. Tusen tankar som snurrar & är så trött & irriterad & lite nervös/rädd.. Men har inte fattat att flubber snart är här! Herregud!!!!! Snart har jag min älskade bebis här.. Kan inte förstå...

/ sanera


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0