I just came to say hello

hahaha vilka sköna vänner man har! ALLA sitter & är hatiska .. nää men LOVE U! bäääst!

idag har jag gått från slussen till södra station. utan vinterjacka & med endast t-shirt under. & min rumpa frös. så en urinvägsinfektion kan väntas SNARAST. och ännu sjukare imorn också.. MEN NOO. imorn MÅSTE jag vara frisk! då jääääääääävlar. först jobb. sen middag +  födelsedagsfirande hos micke & sen ut & partaaaa!!!!!! JIHUUU

igår så träffade jag denize! fika + promenad i timmar! myyys! och sen höll jag på att när jag trodde hon höll på att dö.. haha! nää dåå.. rätt beslut iaf!!

försöker kirra en bild till mitt cv... vad sägs om denna?


i mitt rätta jag! = fastklistrad vid telefonen!


btw.. sitter här & slipar kniven.. ska genomföra en av mina berömda operationer.. dock är denna lite mer avancerad! ska avlägsna mina fettklumpar (vissa kallar de tuttar men jag vet inte..)jag, bini & kitty i onsdags tog han om emmi! som i tisdags operarade sina tuttar till ett par jäkla snygga behag!!! så igår fick jag se de utan bhn.. I fucking died! .. iuhihph inget som hänger här inte! kort sagt: AVIS! fan att man är rädd för att bli sövd..

ikväll ska jag hälsa på världens bästa vän. fyfan. jag blir mörkrädd när jag tänker på om hon inte skulle finnas hos mig .. LOVE U!!!!!!!!!!!! 

/ sanera



Kommentarer
Postat av: Gallanbrallan

hahaha, jag tror det är värre att skära bort de med kniv, vaken.. än om man skulle göra det på klinik med narkos, men det kanske bara är jag? ;) höhö.. <3

2011-01-21 @ 15:38:32
URL: http://gallanbrallan.blogg.se/
Postat av: Marie

Eeehmmm... Jag vet att du kommer få massor av jobberbjudanden med den bilden.. harkel säkert ;) host hihihi

2011-01-22 @ 20:24:48
URL: http://lillamary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0