frågan är hur (o)normalt det kan bli

nathalie är en kvinna som ingen ann! En snopp i högra handen å en i vänstra ibland! Säger aldrig nånting om sin egen kropp. men nog fasen vet vi alla att hon gillar snopp!

hon är så väldigt fager men riktigt jävla mager, en glad liten flicka som man gärna skulle pricka! I munnen i rumpan och nånsannanstans! Penis blir fan som i obalans Hon rullar runt i staden med sin snygga lår! Dom e nog tillåmed sexigare än hennes tår! Hon bad mig nog å suga på dom men ack jag sa nej. Fast jag skulle bitit av dom så det var nog bäst för dig!

Ett gäng som en än gång. Var ganska glada och vackra. Men det ändrades på en gång. Vi blev som små monster som älskar sex å våld. Välkommen till riksäpplet. Våran borg.

Vi hade söta kvinnor när vi börja här. Nu när vi ska sluta har blivit en misär. Dom e fasen galna precis allihop. Man borde fasen elda upp dom i en stor jävla grop. Vi killar vi blev kvinnor. FÖrvandlades från män. Av två ton mens och skitsnack på räls. Vi trodde vi var fina och trevliga små barn. Men nu har vi insett att vi är som en taliban.

hahahahahahhahahahah. vafan. det stämmer. det där med nattas tår också, hon bad monzy suga på dom ihihihhoh. texten är av monzy till natta paaaaatttta.
 
/ sanera


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0