freeeedaag!

sitter här & taggar till som FAN, dricker just nu en feeeeting grogg och.. nä vänta nu...! , jag sitter här p pyjamas i min säng & dricker tranbärsjucie (?!?!??!?!?!!!!!!!!!), eftersom min murra krigar mot mig.( den vill ge mig urinvägsifektion, som doktorn säger inte finns...........:@ ) MEN. jag tog till ett knep. nu ska alla bakterier ut & det försvinner med tranbärsjucie, men det är förbannat blä typ.

aja, tröstar mig hela tiden att om mindre än 24 timmar så sitter jag & dricker av min absolut rasberri vodka! :D den står vid spegeln & suktar mig sådär laaaaaaaagom mycket. jag vet hur jag kommer må på söndag, men ändå väljer jag att dricka sprit. det var ju ett tag sen . mohahahahaha.
yuuuuuuuummie, thanks daaaaaaad.

är så jävla tröttttt. så ska sova nu. fast jag sov när jag kom hem, tok sov. ska tok sova nu med. för imorgon är det utgång med katti, denize & slemmi. yeah. tagga till. ska försöka hitta en frisör tills imorgon också.

visste ni varför absolut vodka inte får döpa dom till tex rasberrY ? den heter ju rasberrI, för att om man skriver ut det rätta namnet, så måste det innehålla just hallon, men det gör det ju inte. Bara tillsatser typ. mohaha det lärde jag mig idag av emma på praktiken.

godnatt , har nog aldrig varit såhär trött en fredag på länge.


/ sanera

Kommentarer
Postat av: MPO

Endel har ju vuxit upp å insätt att ren sprit inte är någe (A) hö hö

2008-10-18 @ 08:27:08
URL: http://maoliin.blogg.se/
Postat av: Gallanbrallan

wooooooooow :D

2008-10-18 @ 10:15:11
URL: http://gallanbrallan.blogg.se/
Postat av: Lisen

rasPberri gumman;) du glömde p;et;)

2008-10-18 @ 12:05:51
URL: http://liiiseen.blogg.se/
Postat av: bini

han är aldrig hemma..

2008-10-18 @ 14:26:43
Postat av: MPO

Ha ha (A)

2008-10-19 @ 09:11:13
URL: http://maoliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0