Tjena

Nu sitter jag här och lyssnar på gamla godingar med Nordman, fyfan vilka bra låtar egentligen. Haha, man älskade verkligen honom som liten, kommer fortf ihåg när jag var på en av hans konserter med mamma & syster, var typ 7 kanske?
http://www.youtube.com/watch?v=svUzUWXlLRM - (läskiga troll eller vad det är ?!)
http://www.youtube.com/watch?v=svUzUWXlLRM - en av hans bästa låtar, så jävla lika min pappa då när min pappa såg ut så! haha.. Fyfan jag vet ej vem jag ska hålla på i melodifestivalen? Sanna, Sibel, Nordman eller Frida?

Idag har allt gått bra på paron :) har dock haft två tankar i huvudet hela dagen 1a. - En hemlis, jag hatar hemlisar! så nu vill jag bara avslöja!!! hoppas de blir så som jag vill iaf!
2.a - chuck & blair (a), ja jag veta att det är en serie men kan inte släppa den! så ska kolla avsnittet idag iegn på datan hade jag tänkt mig  ;D

så nu lyssnar jag på Sanna igen , sjunger sådär fint också, dock har min pappa inte sagt ngt förutom när jag sjöng : emptyyyyyyy spaaceee , yeeaaah , oooh. pappa: men är inte det där fel låt? HAHA hade sjungit på samma låt i en timme ca ;D  http://www.youtube.com/watch?v=ggpFs6Eq05k riktigt bra låt!

Jag kommer missa BJÖRN & melodifestivalen på lördag?! VAFAN LIGGER DEN DÄR FÖR?! på en lördag? klart som fan man inte tänker på det när man bokar in tjejmiddag hos Matilda som fyller 18 på söndag men ska firas på lördag! och jag & verris ska göra ett försök till att komma in på krogen ;D aja, tur iaf att Björn är med på tv:n idag 21.30 på ettan tror jag! Mitt i grey's men men ..

Gallaccio; säger:

jag fick inte heller igång videon men det handlar om hur de kokar hundar levande i kina

Men tack! jag är ju en mops , då vill jag vill inte s mina släktingar bli kokade i? I KINA!

Nu ska jag ta en prommis känner jag :)

ha de gött hej! 
                                            "My life goes on, just like the moon"

 vs.  det kanske blir en JÄVLA sappanade för mig ikväll?


Kommentarer
Postat av: Gallanbrallan

Hahahahahahhahahahahahaha! Björn vs. Karev xD Tufft val! ;)

2008-03-12 @ 19:38:36
URL: http://gallanbrallan.blogg.se
Postat av: Elinor

Ja, Nordman är faktiskt bra! Är det inte de som har gjort typ "När vindarna viskar mitt namn" också?

2008-03-12 @ 20:18:47
URL: http://valfridsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0